Четвер, 02.04.2020, 05:47
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

Горінчівський міжшкільний навчально-виробничий комбінат


Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 43
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Кухарі

Кухарі

Зміст навчальної програми з підготовки кухарів відповідає вимогам Державного стандарту професійно технічної освіти. За час навчання учні оволодівають знаннями та вміннями з предметів загально-професійної підготовки, професійно-теоретичног ( технологія приготування їжі з основами товарознавства; устаткування підприємств харчування; гігієни та санітарії виробництва; облік, калькуляція і звітність; охорона праці) і професійно пракичної підготовки, яка здійснюється у лабораторії, навчально-виробничих дільницях та безпосередньо на робочих місцях закладів громадського харчування.

Учням, які опанували курс професійно-практичного навчання і успішно пройшли кваліфікаційну атестацію, присвоюється освітньо-кваліфікаційний рівень "кваліфікований робітник з набутої професії ІІІ розряду та видається свідоцтво про присвоєння робітничої кваліфікації державного зразка.

Засвоїти знання та вміння допомагають вчителі Курта Г.Ю. та Якубишин Я.М.

Пошук
Календар
«  Квітень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2020
Хостинг від uCoz